Hvem bør begrænse deres forbrug eller helt undlade at drikke Red Bull Energy Drink?

Børn: Red Bull Energy Drink kan drikkes på samme alder som når det er egnet at drikke kaffe eller andre koffeinholdige drikkevarer. Folk har forskellige følsomhed over for koffein, og det daglige forbrug af Red Bull Energy Drink bør svare til en persons indtag af koffein og det samme gælder for børn. I almindelighed er børn dog mere følsomme over for koffein end voksne. Derfor anbefaler vi ikke Red Bull Energy Drink til koffeinfølsomme individer, herunder børn.

Gravide og ammende kvinder: Læger anbefaler generelt at kvinder reducerer deres indtag af koffein under graviditet og amning. Derfor anbefaler vi gravide og ammende mødre til at begrænse deres indtag af koffein.

Koffein-følsomme personer: Nogle mennesker er følsomme over for koffein. På grund af koffeinindholdet i Red Bull Energy Drink, bør koffeinfølsomme mennesker ikke indtage Red Bull Energy Drink.

Vi er klar over, at følsomheden varierer fra person til person. Vi har derfor listet alle ingredienser, herunder koffeinindholdet på dåsen.

Derudover har vi tilføjet rådgivende udtalelser på vores dåser i overensstemmelse med UNESDA adfærdskodeks. Hvis du ønsker at finde ud af mere om disse selvreguleringsprincipper, kan du gå til: www.unesda.org .