2015

Red Bull Amaphiko

Efter det første vellykkede Red Bull Amaphiko Academy i Sowete (Sydafrika) i 2014 blev programmet udvidet med et akademi i Sao Paolo (Brasilien) og Cape Town (Sydafrika). Under begge akademier inspirerede og støttede internationale bidragsydere og mentorer en gruppe af unge sociale entreprenører, som bruger deres kreativitet og energi på at gennemføre positive ændringer i deres samfund og igangsætte et 18 måneders udviklingsprogram.

Læs mere om Red Bull Ampahiko

NASSER AL ATTIYAH: DAKAR SEJR OG 3 ANDRE TITLER PÅ 3 WEEKENDER

Nasser Al Attiyah vandt Dakar Rally i januar og blev udnævnt som World Cup champion i Cross Country Rallyer 2015, MERC & WRC2 mesterskaber inden for 3 uger.

Carissa Moore - 3 gange verdensmester

Carissa Moore bliver verdensmester for tredje gang.

Red Bull Sound Select præsenterer "30 days in LA"

Andet årlige showcase af internationale hovednavne til "30 days in LA" sammen med Red Bull Sound Selects upcoming artister med mission om at "BREAK MUSIC".

Lære mere på hjemmesiden

The Wanton Bishops

Red Bull tog de libanesiske bluesmusikere, The Wanton Bishops, med på en tur dybt ind i det sydlige USA for at finde deres rødder og finde inspiration til albumet.

Thre3style international finale

"Jeg har givet mig fuldt ud til musikken, og i dag har musikken betalt mig tilbage." Sådan udtrykte den chilenske DJ Byte sin taknemlighed over for publikum efter at være blevet tildelt titlen som Red Bull Thre3style Champion 2015. Mere end 6000 koncertgængere deltagere og 6 koncerter.

Besøg hjemmesiden

Kenny Belaey - Slack Line

Første atlet krydser slack line/high line på cykel.

Sebastien Ogie bliver 3 gange WRC mester

Sebastien Ogier vandt sin trejde World Rally Championship titel i træk, da han vandt Rally Australia med tre løb tilbage.

Red Bull Barnstorming

De britiske piloter Paul Bonhomme og Steve Jones bliver de første i verden, som flyver igennem en bygning i formation.

Bonnaroo live på Red Bull TV

4 festival-dage, broadcast i 3 kanaler fra farmen med mere end 30 timers optrædener med legender som Billy Joel og Mumford & Sons.

Se mere på Red Bull TV

Anden udgave af Wings for Life World Run

Den 3. maj løb 102.800 løbere fra hele verden sammen i Wings for Life World Run. Løbet blev set og støttet af millioner af seere i hele verden og skabte opmærksom omkring Wings for Life Foundation og missionen om at finde en behandling for rygmarvsskader. Der blev i alt indsamlet 4,2 millioner euro.

Bliv del af Wings for Life World Run

Billy Morgan lander den første Quad Cork på snowboard.

Billy Morgan lander den første Quad Cork på snowboard.

AWOLNATION udsender nyt album"Run"

Den 17. marts 2015 udsender AWOLNATION sit andet album, "Run", på Red Bull Records. Sangen "I Am" var en del af den globale World Of Red Bull TV kampagne.

Frosset vandfald Will Gadd

Will Gadd besteg det tilfrosne Niagara Falls for første gang nogensinde.

Lindsey Vonn sætter ny rekord med 63 sejre i alpint skiløb for kvinder

Lindsey Vonn brød den mangeårige verdendsrekord blandt kvinder i World Cup'en, da hun vandt sin 63. sejr i Cortina d’Ampezzo i Italien d. 19. januar 2015. Med hendes sejr i Downhill-løbet i søndags overgik hun den tidligere rekord sat af østrigske Annemarie Moser-Pröll i 1980.

Se alle år