2016

Max Verstappen tager historisk sejr i Spanien

Max Verstappen blev den yngste kører til at vinde et Formel 1-løb, da han tog en sensationel sejr ved sin debut for Red Bull Racing ved Spaniens Grand Prix.

Red Bull Racing

Fem på stribe!

Én weekend, fem titler til Red Bull Motorsports-atleter: Marc Marquez (ESP) - MotoGP-mester, Sébastien Ogier (FRA) - World Rally-mester, Mattias Ekstroem (SWE) - World Rallycross-mester, Marco Wittmann (GER) - DTM-mester, Kenan Sofuoglu (TUR) - World Supersport-mester.

Red Bull / Motorsports

Max Verstappens sneløb!

Kitzbühel – vintersportens Monte Carlo, som mange kalder det – dannede rammen om det første Formel 1-showløb på en alpetinde nogensinde. Under optakten til de legendariske Hahnenkamm-skiløb slap Max Verstappen kræfterne løs i Red Bull Racings verdensmesterskabsvindende bil. Med 3.500 tilskueres støtte gav den hollandske kører en spektakulær forsmag – i det fremragende vintervejr – på 2016-udgaven af Formel 1 Großer Preis von Österreich i mere end 1.600 meters højde.

Se Max Verstappen køre på sne

Bryze Menzies (USA) - Ny Frontier Truck Jump-verdensrekord

Efter seks måneders forberedelse skrev Bryce Menzies historie ved at få sin offroad-truck til at svæve 115,6 meter over en spøgelsesby i New Mexico og satte dermed ny rekord. Menzies fløj fra rampe til rampe i sin Pro 2-truck, idet han blæste forbi den officielle Guinness-rekord på 101 meter. En kontrollør fra Guinnes World Records var til stede for at bekræfte længden og godkende den nye rekord.

Bryce Menzies New Frontier

10-års jubilæum for Red Bull MotoGP Rookies Cup

10 år, 112 løb, 14 kørere fra 30 forskellige lande, som har kørt på nogle af verdens bedste Grand Prix-baner. Mange af årets deltagere havde knap haft et styr i hænderne, da Johann Zarco vandt det første mesterskab i 2007. Siden da har den 26-årige franskmand føjet 13 Grand Prix-titler til sine fire mesterskaber. Han vandt Moto 2-verdensmesterskabet sidste år og har fået endnu flere point i år.

Red Bull MotoGP Rookies Cup

MotoGP vendte tilbage til Østrig!

2016-udgaven af Østrigs Grand Prix er blevet fremhævet som sæsonens bedste af Grand Prix-kommissionen, der består af medlemmer fra FIM, IRTA og Dorna, efter at MotoGP vendte tilbage til Østrig for første gang i 19 år. Løbet blev kørt på Red Bull Ring ved Spielberg i midten af august. Den italienske kører Andrea Iannone tog sejren foran udsolgte tribuner på dagen, hvor den spektakulære alpebane var en perfekt kulisse for endnu et sensationelt kapitel i MotoGP-historien. Red Bull Ring genindskrev sig i løbskalenderen med uimodståelig kraft. Hyldet for sin fremragende organisation, faciliteter og atmosfære til løbet kigger Østrigs Grand Prix nu frem mod 2017 med intentionen om at genvinde den prestigefyldte hæder.

Project Spielberg

Red Bull Mind Gamers

I sommeren 2016 lancerede vi Red Bull Mind Gamers – en problemløsningsplatform, der er tilgængelig for alle, som vil udfordre deres hjerner på et væld af måder. Som supplement til de ugentlige gåder udformet af spildesignere fra hele verden (MIT, TU Vienna, NYU ...) på redbullmindgamers.com skabte vi en mystisk terning, der bringer gåderne ud i den virkelige verden, og som kun kan løses til live-events i hold af fire. Få mere at vide, og giv din hjerne en udfordring på vores platform.

Udfordr dig selv med Red Bull Mind Gamers

15-års jubilæum for Red Bull X-Fighters

Verdens mest prestigefyldte Freestyle Motocross-event fejrer sit 15-års jubilæum i den legendariske tyrefægterarena i den spanske hovedstad. Mere end 320.000 tilskuere har bevidnet utallige førstegangstricks fra de bedste FMX-kørere fra 16 lande gennem årene.

Få mere at vide

Første Red Bull Cliff Diving nat-event nogensinde

Verdens bedste klippeudspringere har overvundet mangeartede udfordringer gennem årene i Red Bull Cliff Diving World Series, men 2016-sæsonfinalen i Dubai bød på en helt ny: Efter ni events over hele verden sluttede den største Red Bull Cliff Diving World Series-sæson med det første nat-event nogensinde i den storslåede Dubai Marina. 12.000 fans fyldte restauranter, balkoner og den snoede promenade for at se outsideren Rhiannan Iffland (AUS) cementere sin titel med den femte sejr ud af syv mulige og Andy Jones' (USA) jomfrusejr samt kåringen af Gary Hunt (UK) for en rekordsættende sjette gang.

Få mere at vide

Arkano 24H

Arkano (22 år), vinderen af 2015 Red Bull Batalla de los Gallos World Final, slog Freestyle-verdensrekorden d. 29. oktober. I 24 timer, 34 minutter og 27 sekunder rappede han non-stop improviserede rim af i centrum af Madrid.

Watch on Red Bull TV

Red Bull Iznanka

Det unikke, russiske danseteatershow skabt i samarbejde med det spirende street dance-kollektiv Jacks Garret. Showet havde premiere i 2015 og er blevet fulgt op af en ekspansiv russisk turné gennem fem byer i 2016. Mere end 6.000 tilskuere fik chancen for at opleve denne enestående teater-performance. Showet blev positivt modtaget både af publikum og medier. På baggrund af denne succes gentages turnéen i 2017.

Få mere at vide om Red Bull Iznanka

Dans les Abysses @ Red Bull Music Academy Montreal

Fyrre år efter at olympiske svømmere første gang testede dets vand ved sommerlegene i 1976, blev Montréals olympiske bassin omdannet til et flerdimensionelt lyttemiljø, der udviskede grænserne mellem lyd, lys og vand. Et specialbygget lydsystem spredte et særbestilt værk af Lorenzo Senni, en liveopførsel af Dopplereffekt og et Drexciya-set opført af DJ Stingray gennem et netværk af højttalere under vandet, ved bassinets overflade og i et dedikeret danseområde. Det gjorde Red Bull Music Academy til et enestående event.

Se Red Bull Music Academy

Björk Digital Exhibition @ Red Bull Music Academy Montreal

I kølvandet på samarbejder med Museum of Modern Art i New York og Londons Somerset House har det islandske ikon, innovatøren Björk, slået sig sammen med Red Bull Music Academy og Montréals Phi Centre om premieren på en ny virtual reality-film. Premieren faldt sammen med Björk Digital Exhibition, der blev afholdt af DHC/ART Foundation for Contemporary Art over fire sammenhængende uger. Dedikeret til at fremvise Björks banebrydende audiovisuelle frembringelser gav udstillingen et gennemtrængende og interaktivt indblik i en af tidens mest fascinerende skabere af musik og andre kulturoplevelser.

Se Red Bull Music Academy

Red Bull BC One Japan Camp 2016

Efter en sæson med mere end 40 cyphers og seks camps over hele verden samledes B-boys fra alle verdenshjørner til en hyldest af hip hop-kulturen. Gennem fire dages optakt til Red Bull BC One World Final var byen Nagoya fyldt med workshops, forelæsninger og battles, som kulminerede med den længe ventede Last Chance Cypher, der afgjorde, hvem der fik den sidste ledige plads i World Final. Det var episk!

Se Red Bull BC One

Red Bull BC One World Final Japan 2016

Den 3. december gik danseverdenen i stå og rettede blikket mod Nagoya i Japan, da 16 af de bedste B-boys kæmpede om den eftertragtede Red Bull BC One-titel. Der var et hidtil uset højt niveau af konkurrence, atmosfære og historieskabelse til eventet, hvor Issei kåredes som den første japanske B-boy til at vinde titlen.

Se Red Bull BC One

Red Bull Culture Clash

Red Bull Culture Clash, der vendte tilbage for femte gang i 2016, fortsatte med af opbygge sit ry som et af de mest nyskabende og spændende koncepter inden for live-musik over hele verden. Med fire nye, internationale hold, der stod ansigt til ansigt foran et publikum på over 16.000 i Londons O2-arena, fik showet rekordhøj respons fra såvel medier som fans: En femstjernet anmeldelse i The Independent og en beskrivelse i The Guardian som 'det mest interessante musik på planeten'. Eventet skabte global opmærksomhed på Facebook og Twitter med 93.000 omtaler og mere end 1,2 millioner lyttere, der tunede ind hjemmefra takket være et banebrydende samarbejde med BBC Radio 1.

Se Red Bull Music Academy Culture Clash

Festival-sæsonen

Med eksklusive udsendelser fra seks af verdens mest ikoniske musikfestivaler giver Red Bull tv-seere fra hele verden muligheden for at se deres yndlingsbands i hjemmets trygge rammer, ved skrivebordet på arbejdet eller på en mobilenhed på farten.

Gallants Grammy-nominering

Gallants debutstudiealbum 'Ology' blev mødt med kritikernes anerkendelse, da det modtog en Grammy-nominering i kategorien Best Urban Contemporary Album. Albummet indeholder nummeret 'Skipping Stones', som blev indspillet med Jhene Aiko i Red Bull Studios Los Angeles. NPR havde følgende kommentar til albummet: "Sangen 'Skipping Stones' føles som øjeblikket, hvor forskelligheder smelter sammen til noget større end enkeltdelene. Gallants falset bliver drevet ud af hans hals, naturligt intens – den styres og tynges en anelse af trommerne, hvilket gør præstationen til en endnu større bedrift. Jhene Aiko spiller den traditionelle, feminine rolle, men sangen føles som en god, gammeldags duet: de synger faktisk til hinanden. Stemmerne bruges til at manipulere os fysiologisk, ligesom software kan. Det er klassisk." Gallant har været en del af Red Bull Sound Select-programmet siden 2014 og vender tilbage til Red Bull Studios Los Angeles til februar for at indspille sit andet album.

Gallant Grammy Nomination

Red Bull Thre3Style

Red Bull Thre3Style World DJ Championships har løftet DJ-kulturen og underholdt publikummer over hele verden siden 2010. I 2016 havde vi det største år indtil videre. Vi turnerede verden rundt med National Final-events i 21 lande. Ved hvert event kårede vi en national mester, og de 21 nationale mestre samt tre wildcards blev sendt til Santiago de Chile til de 7. årlige World Finals. I en hel uge var Santiagos klubber fyldt med nogle af de bedste DJ's, verden kan byde på, og til sidst blev Dj Puffy fra Barbados kåret som verdensmester. Følg os, når vi tager til Polen til The Red Bull Thre3Style World Dj Championships VIII

Se Red Bull Thre3style

Se alle år