Red Bull Dåsen.

let i vægt og 100% genanvendelig.

Red Bull har taget en bevidst beslutning om at anvende aluminiumsdåser. I dag vejer Red Bull-dåser væsentlig mindre end for få år tilbage, hvilket sparer værdifulde råvarer. Når de er indsamlet er de fuldt ud genanvendelige igen og igen - uden tab af kvalitet.

  • 100% Recyclable

Dåsen - et "energi-kammer"

Alle dåser er 100 % genanvendelige: Når de er blevet indsamlet og bragt til genbrugsfaciliteterne, går der ikke den mindste smule af aluminium tabt. De kan smeltes om og genbruges et uendeligt antal gange med absolut ingen tab af kvalitet.

Ved brug af regenereret aluminium opstår der en 95 % besparelse af energi i forhold til anvendelse af ny aluminium.

I dag vejer Red Bull dåser betydeligt mindre end for nogle år tilbage. Den konstante nedsættelse af dåsens vægt gør en forskel: Jo mindre aluminium dåserne i første omgang består af, jo mindre CO2-belastning.

Enhver dåse tæller

Dåsen er verdens mest recyclede drink emballage. Selvfølgelig er dette kun muligt, hvis dåserne indsamles og (re) indføres i recirkulationskredsen. Hvis en dåse efterlades skødesløst henkastet i landskabet, kan den naturligvis ikke opfylde sit genbrugs potentiale. Desværre er henkastning stadig et problem i nogle regioner. At sikre at din dåse ender i en skraldespand eller til genbrug hjælper med at holde vores landskaber uberørt, øger genbrugsprocenten og reducerer energiforbruget samt dræn af naturressourcer. Hvis dit land har et dedikeret aluminium genbrugssystem bedes du smide den i den korrekte container. 

 

Tilbage til livscyklus

Udforsk verdenen bag ved dåsen