2001

RED BULL CRASHED ICE - REGLERNE ER SIMPLE: DEN FØRSTE I BUNDEN VINDER.

Den første Red Bull Crashed Ice

Atleter fra hele verden strømmede til den svenske hovedstad Stockholm til indledende race - iført hockey skøjter, mand mod mand kamp ned ad den 300-meter lange is bane fyldt med huller, spring, is trin og knivskarpe hårnålesving. Sporten blev kaldt Ice Cross Downhill og racet kaldes Red Bull Crashed Ice.

Besøg Red Bull Crashed Ice

Red Bull Junior Team

Verdens mest succesfulde udviklingsprogram for unge racing talenter blev grundlagt i 2001. Med det formål at finde fremtidige Formel 1 verdensmestre blev Red Bull Junior Team og Red Bull Diagnostik & Training Center i Thalgau nær Salzburg de helt centrale værktøjer i systemet. I 2004 blev Christian Klien den første Red Bull Junior der kom ind i Formel 1. Sebastian Vettel blev den første Red Bull Junior der vandt et Formel 1 Grand Prix på Monza i 2008.

Red Bull Rampage

Den første Red Bull Rampage

Red Bull X-Fighters

Det første Red Bull X-Fighters arrangement i Valencia i 2001 var det første eksempel på et helt nyt og innovativt begivenhedskoncept som blandede ekstrem sporten freestyle motocross med regionens lokale tyrefægtning tradition. Et år senere, i 2002, var begivenheden taget til Madrid og senere til Mexico City, hvor den har haft en fast plads i kalenderen, siden sin debut i 2005. I 2008 blev Red Bull X-Fighters World Tour født, med begivenheder i USA, Brasilien, Mexico, Spanien, Tyskland og Polen. I de kommende år vil Red Bull X-Fighters blive opgraderet et plan yderligere med World Tours, herunder nye steder, nye ryttere og en hel pose af helt nye tricks.

Besøg Red Bull X-Fighters

Taurus World Stunt Awards

Taurus World Stunt Awards ærer filmbranchens ubesungne helte, verdens bedste stunt fagfolk. De risikerer deres liv for at udføre de mest dristige stunts, der bringer action og spænding til filmene. Taurus Awards går til branchens bedste og klogeste stunt folk for ekstraordinære præstationer i spillefilm. Udvalgte og stemt af medlemmerne af Taurus World Stunt Academy, bliver vinderne ikke kun er anerkendt for deres bidrag til filmindustrien, men også hædret af deres egne ligesindede, akademi medlemmerne.

Besøg Taurus World Stunt Awards

Se alle år