2006

Den første Red Bull Paper Wings World Final

HØJERE, HURTIGERE, LÆNGERE

Red Bull Paper Wings er faktisk en helt anden sag. Med blot et ark papir, masser af ideer, stærke eller talentfulde overarme og en sund portion idealisme, kan du komme med i sports historien. I 2005/6 sæsonen deltog over 10.000 qualifiers fra 50 lande i 260 kvalifikationsrunder over hele verden med det formål at komme med i main eventen, hvor vinderne blev kronet i kategorierne længste airtime, længste distance og kunstflyvning.

Besøg Red Bull Paper Wings

RED BULL TOURBUS

Red Bull tourbus er en oldschool Mercedes turistbus, der er rekonstrueret med en ny motor, men holdt i sin oprindelige stil og low key branded. Ideen var at bygge en bus med nightliner faciliteter og en scene på taget. Den vellykkede integration af dette innovative værktøj i det tyske musiklandskab skulle fortsætte og Red Bull Tyskland udarbejder i dag et årligt program med mange up coming bands, arrangementer og ture for bussen. At skabe mere medie opmærksomhed og mund til mund, har der også været projekter med etablerede bands som gerne holder koncerter for albumudgivelser og så videre.

Besøg Red Bull Tourbus

Moonlanding

Moonlanding reklamen er et sjovt take på milepæls øjeblikket "Moonlanding" og blev sendt med stor succes i 24 lande fra Rusland til USA

RED BULL NASCAR

Grundlæggelse af Red Bull Racing Team - NASCAR
Se alle år