2007

RED BULL SOUNDCLASH BESTÅR AF TO MUSIKALSKE KUNSTNERE, DER SPILLER TIL DET SAMME PUBLIKUM FRA HVER DERES ENDE AF LOKALET.

Red Bull Soundclash forener to konkurrerende bands i et show, der flytter grænser og bryder barrierer mellem genre og musikalske konventioner. Red Bull Soundclash er en tongue-in-cheek Battle of the Bands, en musikalsk duel udkæmpet i stereo, der blæser sindet og ikke hovedet. Hvert band ripper med to forskellige stilarter og genrer og støder sammen hen over hovedet på publikum.

Besøg Red Bull Soundclash

FC Red Bull Salzburg bliver østrigsk mester

Efter en fabelagtig normal sæson bestående af otte hold, hvor Red Bulls tabte bare én ud af 28 hjemmekampe, imponerede Salzburg også med deres fænomenale ydeevne i play-offs. Efter tre på hinanden følgende sejre over Vienna Capitals i semi-finalen (bedst af fem), tabte Red Bulls bare én kamp i finalen mod VSV i Villach, vinder Salzburgs deres første østrigske ishockey mesterskab nogensinde med en score på 4:1.

FC Red Bull Salzburg bliver østrigsk mester

Red Bull Salzburg tager titlen hjem til Salzburg. Sæsonen 2006/07 var det bedste fodbold år af alle i Salzburg. Mestrene tog en klub rekord på 75 point.

RED BULL RECORDS

Red Bull Records' mission er at være en fremsynet musik virksomhed, der tager en progressiv tilgang til markedsføring, distribution og kunstner relationer. Red Bull Records kunstnere påvirker og skubber populær kultur fremad. Labelet giver os mulighed for at holde en række udvalgte musikere/bands inden for Red Bull familien og dyrke dem på en unik måde.

VELKOMMEN TIL RED BULL STUDIO, LOS ANGELES.

Dette er et verdensklasse, state of the art recording facilitet, der er oprettet for at støtte musikere ved at give en unik optagelses oplevelse med top-of-the-line produktionsværktøjer i et eksklusivt og behageligt miljø.

Besøg Red Bull Studios

RED BULL AIR RACE I RIO

Air Race eventen bragte en rekord stor tilskuerskare på en million mennesker med sig. Dette var det største tilskuertal for hele Air Race serien og i Brasiliens sportslige historie.

Se alle år