2013

Red Bull SoundClash Egypten 2013

Efter den massive socialpolitiske reform i Egypten samler musikken folkemængden i det første Red Bull SoundClash afholdt i Cairo.

Red Bull SoundClash Cairo

RED BULL MUSIC ACADEMY NEW YORK

Red Bull Music Academy omdannede New York til en månedslang musikfestival med over 34 aftener i over 35 klubber med over 230 kunstnere.

Red Bull Music Academy

RED BULL REVOLUTIONS IN SOUND

De 32 kapsler i Millenium Wheel i London husede de mest revolutionære og ikoniske kunstnere, der har haft indflydelse på Storbritanniens Club-kultur de seneste 10 år. Med 31 samtidige live streaminger og over 1 million seere var det langt det største sammenhængende streamingarrangement i Storbritannien.

Revolutions in Sound

AWOLNATION

Red Bull Records kunster AWOLNATION fik firedobbelt platin i USA med sin single "Sail" og satte rekord med placeringen i Top 100 for tredje gang på 3 år.

RED BULL MUSIC ACADEMY BOOK - FOR THE RECORD

15 års visdom i Red Bull Music Academy deles i en bog, der indeholder samtaler mellem de mest ikoniske kunstnere, der har formet nutidens musikkultur.

Red Bull Music Academy Book

Red Bull Thre3style verdensmesterskab

Byen Toronto var vært for 2013 Red Bull Thre3style World DJ Championships, hvor 21 af verdens bedste dj's konkurrerede om titlen. Efter en uge fyldt med heftig konkurrence, fantastiske hovednavne og begejstret publikum hver aften, blev dj Shintaro fra Japan hyldet som fortjent 2013 Red Bull Three3style verdensmester.

Red Bull Thre3style

RED BULL BC ONE WORLD FINAL

I den 10. jubilæumsudgave konkurrerede over 2.000 b-boys på 6 kontinenter i over 53 lande. Finalen var fantastisk med 8 tidligere vindere, der kæmpede imod alle de kvalificerede for at se, hvem der ville hjemtage det mest eftertragtede bælte i b-boys historie. Hong 10, vinder fra 2006 og lokal koreansk helt, blev vinder for anden gang!

BC ONE

Red Bull Guesthouse Miami – USA

Der blev introduceret et nyt koncept i Miami under Miami Music Week & Ultra Festival, nemlig Red Bull Guesthouse: Et hotel blev i 4 døgn omdannet til byens hotspot. Her var live shows med ikoniske dj's som A-Trak, Skrillex og Baauer for blot at nævne nogle få.

RED BULL TOUR BUS INDIEN

Red Bull Indien slap sin version af Red Bull Tourbus løs! Et udvalg af kunstnere fra alle egne af landet tunerede subkontinentet på kryds og tværs med en blanding af vestlig og traditionel musik til glæde for over 40.000 fans til NH7 Music Festival weekends.

RED BULL STATION - BRASILIEN

Et vigtigt nyt kulturelt spillested blev åbnet São Paulo i form af Red Bull Station. Det gamle elværk fra 1926 er blevet indrettet til et sted for den skabende musik og kunst.

Red Bull Station

The Wanton Bishops

The Wanton Bishops, der er hjemmehørende i Libanon og spiller traditionel amerikansk blues-rock, tippes af verdens musikpresse som 'værd at holde øje med' i 2014 - og de har skrevet kontrakt med Red Bull Music Publishing. Oplev dem i en eksklusiv optræden i Red Bulls studier i Danmark.

Wanton Bishops

Skrillex

Mange gange Grammy-vindende kunstner Skrillex and producer Boys Noize samarbejdede om deres nye ep i Red Bulls studier i New York. Se resultatet (og Skrillex spille guitar) på det videoklip, der er ude nu.

Skrillex

Richie Hawtin

Red Bull Music Academy samarbejdede med dansemusik-ikonet Richie Hawtin om en global serie pop-op shows i London, Barcelona, Amsterdam og Miami. Showenes placering blev afsløret til Hawtins Facebook fans 2 timer før hver opførelse.

Richie Hawtin

Fabri Fibra Culture Can

Sammen med Red Bull opfordrede den italienske rapper og nummer 1 på platinlisten Fabri Fabri sine fans til at bidrage med inspiration til hans nye musikvideo. Fibra udvalgte selv vinderen, som blev inviteret til at møde kunstneren og overvære optagelsen af videoen.

Fabri Fibra Culture Can

Red Bull King of the Peak

Sébastien Loeb har slået Pikes Peak International Hill Climb rekorden med den fantastiske tid på 8 min 13,878 sek i 208 T 16 Pikes Peak løbet. Franskmanden kørte de 20 kilometer og klarede de 156 bjergsving med en gennemsnitlig fart af 145 km/t.

Se Sébastien Loeb's profil

Marc Marquez hyldet som verdens yngste MotoGP verdensmester

20 år og 266 dage gammel blev Márquez den yngste MotoGP verdensmester nogensinde, da en fantastisk debutsæson nærmede sig slutningen med et spændende, afgørende løb på Valencia-banen.

Se Marc Marquez' profil

Sebastian Vettel og Infiniti Red Bull Racing blev 4-dobbelt Formel 1-vinder

Sebastian Vettel vandt sit fjerde verdensmesterskab i træk med en storstilet sejr i det indiske grand prix. Vettels sejr betød også, at Red Bull Racing for fjerde gang i træk vandt Formel 1 kontruktør-verdensmesterskabet.

Se Sebastian Vettels og Infiniti Red Bull Racings profil

Cyril Despres er 5-dobbelt Dakar-vinder

Cyril Despres fra Frankrig vandt sit femte Dakar trofæ, da han krydsede målstregen i 2013 udgaven af verdens mest berømte rally efter mere end 8.000 km.

Se Cyril Despres' profil

RED BULL SOUND SELECT

Red Bull Sound Select launches in the US - a pioneering digitial meets live platform allowing the most passionate fans to Break Music.

Red Bull Sound Select

Se alle år