2014

Marc Marquez MotoGP World Champion

I 2014 sikrede Marc sig sin anden MotoGP World Championship og sluttede løbet af med at slå rekorden med sin 13. sejr i Valencia.

Se Marc Marquez' profil

Jessica Fox vinder fire World Champion titler på et år

Australske Jessica Fox fik en dobbelt sejr i finalen af U23 verdensmesterskabet. Fox er den første kvinde som vinder både K1 Og C1 på U23 niveau. Succesen fortsatte i verdensmesterskabet, i Deep Creek. Her blev Jessica den første kvinde til at vinde K1/C1 double til verdensmesterskabet, lige efter hun havde forsvaret sin C1 titel. "At vinder er helt fantastisk. Jeg vidste at hvis jeg gik ud i dag, med den fart jeg havde i morges, og samtidigt fik rettet op på nogle af de fejl jeg lavede tidligere, så havde jeg gode muligheder for at vinde en medalje... at vinde begge mine konkurrencer, det kunne ikke have været gået bedre" Fox said.

Toni Cairoli blev 8 dobblet World Champion i Motocross

Red Bull KTM Factory Racings Tony Cairoli vandt hans 8. verdensmesterskab i motorcross til the Grand Prix of State of Goias i Brasilien. TC22 Toni Cairoli-the Movie følger Tonys karriere og afslører hvad han mått ofre for at komme så langt som han er kommet.

Se Toni Cairoll's profil

Åbningen af kontoret i Fuschl

i 2014 blev Red Bulls hovedkvarter i Fuschl Am See færdiggjort med 14 tyre af bronze.

Formel 1 kom igen til Østrig

Efter mere end et årti, vendte F1 tilbage til Østrig, til bjergenen i Styrian regionen og the Red Bull Ring i 2014

Se banen

Første Formel 1 sejr til Daniel Ricciardo

Daniel tog en sejr i hans første Formel 1 sæson med Infiniti Red Bull Racing i montereal og en 3. plads i verdensmesterskabet 2014

Se Daniel Ricciardo's profil

Red Bull Tag Am See med Cro

Tre Cro-Concerts i tre lande i en perfekt dag.

Se højdepunkterne her

Wings for Life World Run

Med det første Wings for Life World Run, startede et globalt event for at supporte Wings for Life og hjælpe med at helbrede Rygmarvsskader. Det er den eneste globale sportskonkurrence som sker præcis samtidigt over hele verden. I 2014 var det i 34 lokationer, i 32 lande. I det eneste løb hvor mållinjen indhenter dig, konkurrerer løbere i hele verden mod hinanden på præcis samme tidspunkt. Den sidste der bliver fanget af mållinje-bilen er vinder af løbet og alle der løber, løber for dem som ikke kan. 100 % af alle deltagergebyrer går til Wings for Life Spinal Cord Research Foundation.

Bliv en del af det

Pharral Google+ Hangout

Pharrel Williams var vært ved et Google Hangout i Red Bull Studios i Los Angeles i næsten to timer for at lave hans andet helt nye solo album G I R L.

Se hele Google+ Hangoutet her.

Red Bull Amaphiko

Den første Red Bull Amaphiko Academy blev holdt i Soweto Syd Afrika, i april 2014. Den ti dage lange Academy havde lokale og internationale mentorer til at inspirere en gruppe af unge sociale entrepreneurs, der bruger deres kreativitet og energi til at lave en positiv ændring i deres samfund.

Se Red Bull Amaphiko

Se alle år