2017

Red Bull Dolomintenmann - 30-årsdagen for den længst kørende Red Bull-event.

I 2017 kunne det allerførste "Red Bull"-event fejre sin 30-årsdag. Det er en ægte klassiker i Red Bulls sports- og eventmarkedsføringshistorie. Verdens bedste bjergløbere, paraglidere, mountainbikere og kajakroere har dystet for at finde det stærkeste hold i tre årtier i det, der bliver kaldt verdens hårdeste holdkonkurrence. Og de vil fortsætte med at presse dem selv for at finde de stærkeste langt ud i fremtiden.

Verdens hårdeste stafetløb.

Finalen i Red Bull Mind Gamers verdensmesterskab

Efter introduktionen i 2016 af den globale platform for problemløsning, "Red Bull Mind Gamers", var scenen sat for det første Red Bull Mind Gamers verdensmesterskab i Budapest i marts 2017. Hold fra 24 lande fulgte opfordringen om at finde verdens bedste problemløsere og kåre deres verdensmestre i Escape Rooms for første gang!

Udfordr dig selv med Red Bull Mind Gamers

Den kvindelige Red Bull atlet, Daniela Ryf, vinder verdensmesterskabet i ironman for tredje gang i træk på Kona, Hawaii.

Daniela Ryf får hendes navn i ironman-historiebøgerne med tre vundne verdensmesterskaber i træk. Med tiden 8:50:47 blev hun den første kvinde med hattrick i verdensmesterskaberne i ironman på Kailua-Kona siden Chrissie Wellington i 2009. Hun er den fjerde kvinde med den titel i løbets historie. Oven i købet er hun den eneste kvinde, der nogensinde har opnået at vinde tre sejre i træk i sådan en ung alder (30). Hendes sejr på Hawaii bringer hende op på otte VM-titler i hendes langdistancekarriere.

Marcel Hirscher sætter kronen på sin karriere med den helt utroligt bedrift at vinde seks verdensmesterskaber i træk!

Marcel Hirscher har sat kronen på sin karriere ved helt utroligt at vinde seks FIS-verdensmesterskaber i træk! Den 27-årige østrigske superstjerne vandt sin nyeste titel i Kranjska Gora, Slovenien, to uger før sæsonen sluttede.

Aldrig set før: De franske wingsuit-flyvere Vince Reffet og Fred Fugen BASE-jumper ind i et fly!

Soul Flyers (Vincent Reffet og Frederic Fugen) skriver historie ved at vende tilbage til et flyvende Pilatus-fly, efter de BASE-jumper fra Jungfrau bjergtoppen sammen.

Se det her!

Red Bull atleten Daniel Bodin laver verdens første dobbelte baglæns saltomortale på en snescooter!

Daniel Bodin skriver historie ved at lave verdens første dobbelte baglæns saltomortale på en snescooter. Daniel har drømt om den dobbelte baglæns saltomortale i lang tid, og månederne med forberedelse har været hårdt arbejde, men det var det hele værd!

Check it out here!

Kelly Sildaru - den yngste atlet nogensinde til at vinde dobbelt guldmedalje til X Games!

Blot et år efter at hun blev den yngste atlet til at vinde guldmedalje i X Games, forsvarede Kelly Sildaru ikke bare sin titel i 2017. Hun blev nemlig den yngste atlet, der har vundet to guldmedaljer i vinter-X Games.

De klarede det! The Young Bulls er europæiske mestre!

FC Salzburg U19 har fortsat deres opsigtsvækkende række af europæiske sejre ved at besejre Benfica 2 -1 (H/T: 0 -1) i finalen og kan derved løfte UEFA Youth League-trofæet. Og det er i den grad velfortjent! The Young Bulls har nået en historisk milepæl i østrigsk fodbold efter den utrolig imponerende måde, som de har skabt sensation efter sensation i de sidste par måneder ved at udspille mange af de største klubnavne i Europa og derved vinde UEFA Youth League.

Red Bull og Capcom fejrer 30 år med Street Fighter

Hadoken fås nu som dåse! Syv af de mest ikoniske karakterer fra Street Fighter kom på vores dåser i otte forskellige markeder og tilbyder en cool stil og samlemuligheder for kampspil-communityet.

Red Bull Kumite Den japanske legende "Nemo" viste sit fulde potentiale.

Massivt omtalt som den sværeste Streetfighter-turnering at vinde, brød Red Bull Kumite alle rekorder og tilbød en platform for den japanske, professionelle spiller Nemo, hvor han kunne vise sit talent!

Can you resist the pressure of the cage?

Marc Marquez startede 2017 med at blive den første mand, der kørte op ad Østrigs berømte Hahnenkamm skiløjpe på en MotoGP-motorcykel.

Marc Marquez, som blev seksdobbelt mester i MotoGP i slutningen af sæsonen i 2017, begyndte året i Østrig ved at efterfølge F1-stjernen Max Verstappens stunt fra året før med sit eget. Denne gang ved at blive den første mand, som kørte op ad den berømte Hahnenkamm skiløjpe på en MotoGP-motorcykel.

Marc Marquez udfordrer de snefyldte tinder på det berømte Hahnenkamm bjerg, lige over verdens mest vanskelige styrtløbsbane kendt som the Streif, på sin racermotorcykel.

Red Bull KTM Factory Team går ind i MotoGP

Efter flere års dominans på både motocross- og juniormotokredsløbene tager Red Bull KTM springet til MotoGP, som er højdepunktet af motorcykelracerløb. Det er næste trin for Østrigs mest succesfulde motorcykelracerløbshold. "Ready to Race - KTM goes MotoGP" fortæller historien om den heroiske rejse ind i den mest fornemme klasse af racerløb. I samarbejde med Red Bull TV, som fulgte holdet i flere måneder fra de første forsøg på prøvebænken til de første testkørsler til det første løb, blev der skabt et helt nyt kig bag scenen hos MotoGP.

Se "Ready to Race - KTM goes MotoGP" på Red Bull TV

Sebastién Ogier vinder sit femte verdensmesterskab ved Wales Rally GB

En tredjeplads ved Dayinsure Wales Rally GB sikrede det femte FIA World Rally Championship i træk til Sebastién Ogier. Det gjorde den 33-årige franskmand til den næstbedste nogensinde lige efter den nidobbelte mester Sébastien Loeb.

Red Bull Desert Wings Team vandt tre ud af fire kategorier i Dakar Rally

Sam Sunderland skrev historie i motorcykelkategorien, da han blev den første britiske deltager nogensinde til at vinde Dakar Rally. Stephane Peterhansel vandt på imponerende vis sit 13. Dakar Rally, sit syvende på fire hjul, efter en fantastisk kamp igennem hele løbet med sin holdkammerat Sébastien Loeb fra Peugeot Total. Eduard Nikolaev fik lastbiltitlen tilbage til KAMAZ i god stil med en scenesejr, som beseglede den overordnede sejr for russeren. Red Bull atleten Iganicio Casale fra Chile fik en andenplads i kategorien for firhjulede motorcykler.

Følg Dakar Rally

Red Bull Amaphiko Academies på tre kontinenter

Red Bull Amaphiko Academy er et springbræt for sociale iværksættere - mennesker som bruger deres talent, kreativitet og energi til at løse problemer i deres samfund. I 2017 rejste Amaphiko Academy fra Sydafrika til Brasilien og, for første gang, til Baltimore i USA.

Følg rejsen på www.redbullamaphiko.com

En social iværksætter fra Red Bull Amaphiko når nye højder

Wandisile fik en skør idé om at putte gangstervirksomhed på museum. Da han voksede op i et township i Sydafrika, oplevede han hver dag de dårlige konsekvenser af gangstervirksomhed. I 2015 fulgte han Red Bull Amaphiko Academy i Langa, Cape Town. Han blev inspireret og fik værktøjerne til at realisere sin idé. Vi satte ham sammen med et kreativt drømmehold, og 18 Gangster Museum kom til verden. Indtil videre har over 3.500 udsatte unge besøgt museet, som har fået dem til at tænke en ekstra gang over deres valg i livet. Han har desuden udviklet en forretningsmodel, der kan holde museet kørende: Hver gang en turist besøger museet betaler det for en ung, som kan opleve det. "I løbet af det 18 måneders Amaphiko-udviklingsprogram er jeg vokset betydeligt som iværksætter".

Lær mere om 18 Gangster Museum her

Just Like You af Virginia Tomarchio og breakdanceren Lil G

Se, hvad der sker, når breakdance møder klassisk musik. Den internationalt kendt breakdancer Lil G ved siden af den klassisk uddannede danser Virginia Tomarchio. Det usædvanlige møde fandt sted ved Stazione Leopolda i Firenze med koreografi skabt af Christian "Kris" Buzzi.

Se, hvad der sker, når breakdance møder klassisk musik.

Red Bull BC One All Stars rejser rundt i Frankrig og Secret Battle

Ti breakdancere, ni byer, 6.000 kilometer: Red Bull BC One All Stars, et hold som samler nogle af verdens bedste dansere og virkelig viser breakdance i alle dets former, rejste rundt i hele Frankrig. Mens de turnerede i Frankrig fik BC One All Stars en udfordring af et lokalt breakdancehold fra Lyon, som de ikke kunne modstå. Hele holdet mødte op for at danse, og Lyons næste generation af breakdancere overraskede dem alle.

Se de bedste hold tage breakdance tilbage til rødderne.

Red Bull BC One World finalen i Amsterdam

Seksten af verdens bedste breakdancehold, fra ni forskellige lande, blev samlet i Amsterdams Westergasfabriek til det 14. Red Bull BC One verdensmesterskab. Et dommerpanel bestående af breakdanceveteranerne Crazy Legs, Hong 10, Niek, Intact og AT førte dommen over dette års finalister, som for første gang nogensinde inkluderede en pige. Menno fra Holland, fra Red Bull BC One All Stars, løber med sejren og genvinder den titel, han også vandt i 2014.

Det 14. Red Bull BC One verdensmesterskab fandt sted i Amsterdam d. 4. november 2017. Gense hele begivenheden på Red Bull TV.

3Style verdensturné 2017

De nationale mesterskaber i Red Bull 3Style verdensturné fandt sted fra september til november i Europa, Asien, Stillehavsområdet og Nord- og Sydamerika. De nationale finaler blev afholdt i over 20 lande, hvor seks DJ's blev udvalgt fra maj måneds videoansøgninger af vores dommerpanel. Red Bull 3Styles ottende år som en global konkurrence tegner til at blive det største år nogensinde. Red Bull 3Style verdensturné samlede DJ's fra hele verden, der kæmpede om pladsen som verdensmester i finalen i Kraków, Polen. Dette år fik vi 2,5 millioner visninger (en stigning på +257 % i forhold til 2016) og 70.000 engagements (likes, kommentarer og delinger) på de nationale finalers livestream.

Red Bull 3Style verdensturné 2017

Red Bull Music Festival Highlight - Ryoji Ikeda - A [for 100 cars]

Den berømte kunstner Ryoji Ikeda præsenterede en helt ny komposition i samarbejde med 100 bilejere, som udgjorde verdens største synth-orkester. Stykket, med titlen A [for 100 cars], fortsatte Ikedas mangeårige serie af undersøgelser af frekvenserne i noden A. Både i koncept og udførelse viste stykket en modig ny retning for Ikeda som kunstner og åbnede hans værk for et større publikum (inklusiv bilelskere) som en del af Red Bull Music Academy Festival Los Angeles.

Ryoji Ikeda - A [for 100 cars]

Red Bull Music Festival Highlight - Solange: An Ode To

An Ode To præsenterede kendte og nyfortolkede versioner af sange fra Solange Knowles' A Seat at the Table fremført i Solomon R. Guggenheim Museums ikoniske rotunde som en del af Red Bull Music Academy Festival New York 2017. Et grænsenedbrydende performancestykke og en overvejelse af temaer fra hendes album, der inkorporerede bevægelse, installation og eksperimentel rekonstruerede musikalske arrangementer.

Solange: An Ode To

De bedste kunstnere. De største festivaler. Der er altid musik på Red Bull TV.

Musikentusiaster fra hele verden kan nu få oplevelsen af selv at være til stede på otte verdensomspændende og banebrydende festivaler. De kan opleve livemusik udsendt i høj kvalitet, mens de ser de hotteste navne og bedste musikoptrædender, som er tilgængelige over alt og på alle enheder på www.redbull.tv/festivals - nu også med Red Bull Media Network Channel 1 fællesudsendelser.

Live Music Festivals on Red Bull TV

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2001

2000

1999

1998

1997

1995

1994

1992

1989

1988

1987

Udforsk verdenen bag ved dåsen